Policajti chytili zlodeja rádia. Zaťa poranil nožom. Z cukrárne ukradli pokladňu

06.11.2008 Celý región

Policajti chytili zlodeja rádia: Jarovnickí policajti vzniesli včera obvinenie z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody 18 ročnému mladíkovi z obce Svinia, okr. Prešov.
Obvinený mladík v sobotu 1.11.2008 v čase okolo 14:30 h vošiel cez neuzamknutú bránku na pozemok jedného z rodinných domov v obci Svinia. V zadnej časti domu odomkol garáž kľúčom, ktorý sa nachádzal v zámku dverí a ukradol z nej rádio v hodnote 500. - Sk. Po vypátraní páchateľa polícia u neho zaistila aj ukradnuté rádio, ktoré bolo následne vrátené jeho majiteľovi.

Zaťa poranil nožom:
Z prečinov ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania obvinili včera humenskí policajti 52 ročného muža z obce Ptičie, okr. Humenné.
Včera okolo 14:00 h sa v garáži vo dvore svojho rodinného domu vyhrážal svojmu zaťovi, že ho zabije. Následne naňho zaútočil nožom, ktorý mu však zať vytrhol a zahodil. Keď však z garáže odchádzal obvinený muž ho porezal nožom na hrudníku v hornej časti a bodol v spodnej časti hrudníka. Nato zať z dvora utiekol preč. Zranenie, ktoré mu bolo spôsobené si vyžiadalo lekárske ošetrenie a práceneschopnosť v trvaní najmenej 8 dní. Policajti obvineného zadržali a bude na neho spracovaný návrh na vzatie do väzby.

Z cukrárne ukradli pokladňu:
Stropkovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže v prípade utorkovej krádeže vlámaním do jednej zo stropkovskej cukrárne.
Doposiaľ neznámy páchateľ dňa v utorok v čase od l8:30 h do 23:00 h nezisteným predmetom rozbil sklo na vchodových dverách cukrárne. Cez takto vzniknutý otvor vošiel dnu, odkiaľ ukradol registračnú pokladnicu so 400. - Sk v minciach rôznej nominálnej hodnoty. Pre majiteľku cukrárne vznikla škoda 18 400. - Sk.
 

Vyberte región